Materiale

Echipa croof colaborează cu cei mai buni distribuitori de materiale și selectează producătorii de materiale cu cea mai înaltă calitate de producere.

Linocrom

Linokrom - este o combinație de tehnologii moderne și a multor ani de experiență. Materialul este potrivit pentru fabricarea unui nou acoperiș și repararea membranei acoperișului vechi.


Linokrom-ul conţine o bază organic puternica care nu putrezeşte, pe ambele părți căreia este aplicat un astringent bitumnos de înaltă calitate.Partea inferioară a Linokrom-ului e acoperită cu o folie polimeră care se poate topi cu ușurință, partea superioara - folie sau pietriș mineral grosier.

Rubemast

Rubemast este carton de acoperire, impregnat și acoperit cu un strat de astringent bitumnos. Stratul superior este protejat cu nisip grosier sau acoperire cu Talc.


Materialul este destinat pentru instalarea și repararea acoperișurilor, cu o durată de viață de 5 ani.

Bipoli

Bipolul constă dintr-un fundament puternic care nu putreşe pe ambele părți căreia este aplicat astringent bitum-polimer de înaltă calitate. Partea inferioară a bipolului se acoperă cu folie din polimer capabilă la topirea usoară, partea superioara - cu folie sau pietriș grosier mineral.


Proprietăți foarte mari de adeziune ale SBS-bitumului permit stabilirea bipolui aproape pe orice suprafete orizontale, oblice și verticale, realizate din neinflamabile (ciment-nisip șapă, minplita etc).

Bicroelast

Bikroelast fabricat dintr-o bază organică puternică nu putrezeşte (din fibră de sticlă sau poliester), care se aplică pe ambele fețe, astringentului bitum modificat de o calitate înaltă.


Bikroelast - este singurul material până în prezent, care este produs cu utilizarea unor astfel de tehnologii de modificare a bitumului. Materialul Bikroelast se poate îndoi usor, la temperaturi de până la -10 ° C și are o rezistență termică de până la +85 ° C.

Ardezie

Ardezia este o rocă de origine sedimentară, formată din gresie argiloasă sau argilă cu granule fine, întărită din cauza presiunii.


Ardezia poate conține cantități variabile de cuarț sau feldspat. Se prezintă sub formă de foi, de obicei într-o culoare opac albastru închis, care se pot desface ușor în plăci subțiri, utilizate local la acoperirea caselor, la confecționarea unor plăci izolante sau ca dale pentru pardoseli.

Tablă cutată

Tablele cutate trapezoidale sunt soluția ideală pentru un număr mare de construcții ușoare gen carporturi, căsuțe de grădină sau clădiri anexă, la care aspectul practic al acoperișului se află clar în prim plan. Acestea sunt și mai ușoare și mai economice decît țiglele metalice.


Datorită montării nu prea complicate, sunt și mai simplu de utilizat. Cu toate acestea, nu este necesar să coborîți ștacheta în ceea ce privește culorile, astfel tablele cutate putînd fi încadrate armonios in imaginea de ansamblu a locuinței dumneavoastră.

Țiglă metalică

Este un material rezistent, nu doar la zapada, vant si ploi abundente, ci si la incendii, oferind siguranta pe termen lung pentru locuitorii casei.


Fata de alte materiale de constructie a acoperisului, tigla metalica reflecta lumina soarelui si pastreaza o temperatura constanta si potrivita in interior, fara a afecta structura acoperisului.


Acoperisurile din tigla metalica sunt mult mai usoare decat cele construite din alte materiale, ceea ce ofera durabilitate intregii cladiri.

Țiglă ceramică

Ceramica este un material obținut prin modelarea și arderea argilelor.


Ceramica este una dintre cele mai vechi materiale de construcții. A fost folosită cu mii de ani în urmă pentru a proteja clădirile împotriva apelor pluviale.


Materialul solid unic, temperatura de coacere mai mare de 1000 grade și angoba cu care sunt tratate suprafețele unor produse asigură țiglelor ceramice o absorpție de apă extrem de redusă, și astfel rezistență crescută împotriva efectelor vremii, și la îngheț. Datorită acestora, țiglele au o durată de viață lungă.

Șindrilă bituminoasă

Sindrila bituminoasa este o optiune la indemana pentru a proteja acoperisul si are o serie de avantaje demne de luat in considerare. Este potrivita pentru orice forma de acoperis: lucarne, acoperisuri rotunde, dar si pentru coame, creste, jgheaburi, acoperisuri cu multe unghiuri. Protejeaza acoperisul de umezeala, inghet, caldura.


Este cel mai utilizat si raspandit material pentru invelirea locuintelor din SUA, iar asta se datoreaza unui raport calitate pret, foarte bun. Sindrila bituminoasa se gaseste sub forma de placi, este flexibila si este fabricata din bitum oxidat, fibra de sticla, nisip, polietilena si ardezie sau piatra vulcanica.

Boltari

Boltarii din beton sunt produse folosite pentru constructia de ziduri portante la pivnite, cladiri agricole, garaje, ateliere sau cladiri industriale. Printre cele mai importante avantaje ale acestor produse se afla: usurinta in zidarie, rezistenta sporita si economisirea timpului.


Elemente de zidărie cu rezistență deosebită, bolțarii sunt alegerea celor ce doresc să realizeze un proiect solid cu finisaj personalizat. Varietatea și rezistența bolțarilor fac din aceștia soluția cea mai bună pentru amenajarea spaţiilor cu umiditate ridicată, precum pivnițele şi cramele.

Cărămidă

Cărămida este un material de construcție folosit încă din cele mai vechi timpuri. Arta adevarată în producerea cărămizilor poate fi văzută în varietatea mare de texturi și tratamente ale suprafeței, aspecte care reprezintă o amprentă personală a fiecărui producător.


Astăzi, cărămida este folosită pentru structuri de rezistență, pentru ziduri interioare obișnuite, pentru decorarea unor suprafețe interioare sau exterioare, în pavaj și chiar în construcții de artă modernă. Nici un alt element de construcție nu oferă atâtea posibilități pentru realizarea unor efecte arhitecturale unice.

OSB

OSB-ul este prescurtarea de la Oriented Stand Board si este o placa formata din aschii lungi si subtiri de lemn, aranjate pe trei straturi si dispuse incrucisat. Placa OSB este formata dintr-un adeziv special si aschii din lemn in proportie de 95%.


În afara reparației de acoperișuri plăcile OSB se pot folosi pentru a realiza pardoseli, plansee structurale sau pentru placarea peretilor.

Comandă apel

Designed & developed with by
@danielpascari and @igorfrecautan