Construcția Mansardelor

Ai un spațiu pe care vrei să îl transformi într-o mansardă de locuit? Te gândești să cumperi o locuință cu mansardă? Amenajarea mansardei poate fi mai simplă decât crezi!

Evaluează potențialul spațiului

Înainte să începi construcția, este important să estimezi corect dacă mansarda este potrivită ca spațiu de locuit. Este suficient de mare? Este tavanul suficient de înalt?

Un nou acoperiș?

Atunci când renovezi acoperișul, nu este întotdeauna necesar să înlocuiești învelitoarea. Însă, dacă aceasta este uzată, este un moment bun să o schimbi.

Planifică

Este important să știi cum va arăta și cum va fi compartimentată mansarda ta. Consultă un arhitect cu experiență pentru a răspunde următoarelor întrebări: Câte camere vrei să aibă mansarda? Pot fi montate corect instalațiile necesare? Există surse de lumină naturală? Unde vor fi amplasate ferestrele?

Construcția Mansardei

Verifică bârnele și grinzile – trebuie înlocuite? Gândește-te la mărimea ferestrelor – este suficientă distanță între bârne, trebuie să tai din ele sau să le întărești cu grinzi încrucișate? În această etapă, îți recomandăm să discuți cu un inginer constructor.

Preț Construcția Mansardelor De la 0Lei/m2

Comandă apel

Designed & developed with by
@danielpascari and @igorfrecautan